En lang og vanskelig periode

Hei alle!

Den siste perioden har vært utrolig vanskelig, jeg kommer tilbake til tanker som gjør alt så mye verre. Jeg har prøvd å gi #faen i alle problemer og alle tanker, men #tvangstankene ligger fortsatt dypt planta i hodet.

Jeg er nesten helt i sjokk for at jeg har klart og holde kniven på avstand, og ikke en gang prøvd å erstatte smertene. Jeg har hatt et fokus på at #2017 skal bli året for meg, selv om det til tider ikke virker som om noen ting skal bli bra..

Men jeg har store grunner til å holde meg oppe, jeg har fantastiske mennesker rundt meg som støtter meg og alltid vil være der i vanskelige perioder. Jeg har mennesker rundt meg som så gjerne ønsker å forstå alle tankene som flyter rundt i toppen..

Hadde folk vist hva jeg egentlig tenker om meg selv, hadde de sikkert stått i sjokk. Jeg prøver å fremstå som en person som er #lykkelig, en person som er #selvsikker. Men dette er langt i fra sannheten, jeg hater egentlig meg selv. Bare det å se seg selv i speilet gjør meg #vondt, men selvfølgelig blir det jo bedre å bedre for hver gang.

Jeg satser på at det å #trene vil hjelpe meg utrolig mye, at kanskje jeg får det mye bedre med meg selv og kanskje kan bygge meg et bedre selvbilde etter hvert.

-Silje


  1 kommentarer på "En lang og vanskelig periode"

Postet av: Victoria Larsen
<3 stå på!
11.01.2017, 13:16
URL: http://viccctoria.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits