#deprimasjon

jeg er en av #elevene som #droppet ut av skolen i året 2016/2017. #angrer jeg? både og. #jeg droppet #ikke bare ut av #skolen fordi jeg var #skolelei, jeg droppet ut av #skolen fordi jeg sleit med #deprimasjon og min #psykiske helse. #jeg var veldig langt #nede, og når #jeg var på #skolen ble alt bare #verre. #jeg satt bare å #tenkte over alle tingene som gjorde #vondt, klarte ikke å #konsentrere meg om det som #foregikk i det hele tatt.
  #jeg var #sykmeldt i over en #mnd. før jeg fikk bestemt #meg for at jeg skulle #droppe ut av #skolen. mange ville vel si at #deprimasjonen kom til å bli #verre av å bare sitte #hjemme, men #jeg fungerte jo bra i #jobben min. i #desember 2016 #jobbet jeg hver #eneste helg, #psyken min var på #bunn men #jeg fant alikevel en slags #glede ved å #jobbe. i den #perioden klarte #jeg heller #ikke å #spise eller #sove, så #jeg gikk i en slags konstant #søvnrus. hvor #jeg ikke klarte å skille #virkelighet fra #drøm. mange var derfor #redde for at jeg skulle #skade meg #selv skikkelig. 

#selvskadingen var egentlig #mitt aller største #problem, jeg klarte bare ikke å #stoppe. hver gang #jeg ble #trist eller kom inn i #tankeverden måtte jeg bare #kutte. mange sier man #kutter seg for å få #oppmerksomhet, for #meg handlet det mer om og #erstatte #smertene jeg hadde fra #før, og da med en #smerte jeg selv kunne ha #kontroll over. å selvsagt #angret jeg meg, spesielt når #jeg skulle dusje eller i det #jeg skulle legge meg. det var da #smerten kom for fult. 
 


#jeg begynte da og #feste hver eneste #helg, fordi det var på en måte to dager jeg kunne #glemme av all #smerte og bare ha det #gøy. folk begynte og se på #meg på en helt #annen måte, som om #jeg var en liten #stakkar, med #null kontroll over #eget liv. jeg #løy til alle, latet som om alt var #bra, og at jeg ikke hadde det #vondt. mest fordi #jeg ikke var #klar for å #åpne meg og innse at #jeg faktisk ikke hadde det #bra.

#jeg følte meg mye #alene, selv om #jeg var med folk, å #jeg følte jeg #skilte meg veldig ut. hadde kanskje noe med #vekten min å gjøre, på mitt aller #værste var jeg nede i #44kg, å det er vel #ikke akkurat #normal vekt for ei jente på nitten, snart tjue år. men nå i #dag som jeg faktisk har #lagt på meg, føler #jeg meg #verre enn da jeg var #undervektig. #jeg føler meg lite klar for at #sommeren skal komme. jeg #prøver å sette meg #mål, hvor et av de er å #trene. men for å kunne gjøre noe med det må #jeg endre #kostholdet mitt også. nå i #mai skal jeg egentlig ta #eksamen, noe #jeg ikke er #klar for i det hele tatt. #jeg vet ikke om #jeg er klar for å begynne på #skolen igjen til #høsten, mest fordi jeg er #redd for å #falle tilbake i gamle #vaner. jeg er #redd for at #deprimasjonen skal nå topp #igjen, å j#eg sitter ikke her å sier at jeg er helt #100% frisk nå, for det er jeg #ikke.
jeg har mine #nedturer og oppturer. mange av #nedturene mine kommer med #angstanfallene mine, vanligvis har jeg #kontroll over de. men noen ganger er #anfallene så ille at jeg ikke vet hvor #jeg skal gjøre av meg. om #jeg kommer inn på #skole nå, må jeg i tillegg #flytte. noe jeg #absolutt #ikke vil, mange tror at det er fordi #jeg har fått meg #kjæreste. å selvsagt det er jo #litt av grunnen det og, men #mest av alt #handler det om at jeg er #redd for å være #alene, redd for å føle meg #ensom. jeg sitter med en stor #klump i magen, å det føles bare som om den blir #større og større.

føler ikke #jeg klarer å #skrive mer enda, for det er #egentlig ganske #skummelt å #åpne seg.

#snakkes.


  1 kommentarer på "#deprimasjon"

Postet av: Ingvild
Stolt av deg lille venn❤️ Love you
17.05.2017, 06:49
Postet av: Silje Hillestad
Ingvild: <3 Love you too <3
18.05.2017, 12:00
URL: http://thesilje.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


En blogg om mitt liv.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits